Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών

Το craftingmood.gr φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων του είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και συνεχίζεται σε όλη τη λειτουργία της εταιρείας.

Η εταιρία μας δέχεται επιστροφές προϊόντων στις εξής περιπτώσεις:

  1. Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν.
  2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό και δεν συμφωνεί με την περιγραφή του στην ιστοσελίδα μας

Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και να μας ενημερώσετε για το πρόβλημα. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασης των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εμάς. Μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν τα κάτωθι:

  • Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι άθικτα στην αρχική τους συσκευασία.
  • Οι συσκευασίες δεν πρέπει να είναι παραβιασμένες εκτός των περιπτώσεων προϊόντων σε ρευστή μορφή, συσκευασμένων σε δοχεία ή βάζα. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι σε ρευστή μορφή και συσκευασμένο σε δοχείο (μπουκάλι ή βάζο) να μην έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμα.
  • Να συνοδεύονται από τα παραστατικά πώλησης.
  • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στην περίπτωση 2. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις ο πελάτης πιστώνεται το ποσό της αξίας των προϊόντων που επέστρεψε για μελλοντικές αγορές από την εταιρία μας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για απορίες και σχόλια:

  • Τηλεφωνικά στο 2615503296
  • Μέσω email στην διεύθυνση craftingmoodcrm@gmail.com